Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Portugáliából jöhet Pepe helyettese! – Sajtóhír

Sajtóértesülések szerint a Real Madrid közel áll az FC Porto brazil középhátvédjének, Felipe Monteironak a megszerzéséhez.

(Kép: as.com)

A hírek szerint a Real Madridnál gőzerővel keresik a már 34 esztendős Pepe helyettesét. A madridi székhelyű AS sportnapilap arról ír, hogy Realnál már pontosan tudják, hogy kivel is pótolnák a blancókat 2007 óta szolgáló válogatott futabllistátt!

Állítólag a “királyi gárda” szóbeli megállapodást kötött az FC Porto brazil középhátvédjének, Felipe Monteironak az ügynökével. A játékos ügyeit intéző Giuliano Bertolucci ugyanis már többször is találkozhatott a madridiak képviselőivel, jelezve, hogy “védencét” érdekelné a nyári klubváltás. Felipe szerződése egyébként 2021-ig érvényes a portugál csapattal, kivásárlási ára pedig 50 millió euróra tehető. Az AS azonban megjegyzi, egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a portóiak már egy 20-30 millió eurós üzletre is rábólinthatnak.
A 27 esztendős gyors és erős belső védő 2016 nyarán csatlakozott az FC Porto együtteséhez, ahol hamar alapemberé vált. A hátvéd megbízható teljesítménye amellett, hogy komolyan felkeltette a Real Madrid érdeklődését, brazil válogatott meghívőt is ért, így Felipe a közelgő Vb-selejtezőkön bemutatkozhat a brazil nemzeti csapatban is.