Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Nagy pofonba szaladt bele a Hertha – videó

Nem úgy alakult a hétvége a berliniek számára, ahogy azt előzetesen eltervezték. A kölni, idegenbeli túráról pont nélkül tértek haza Ibisevicék.

1A02153E-E5DE-4845-B99A-0778DEF394FF

Köln – Hertha BSC 4:2 (3:0)
Helyszín: RheinEnergieStadion, Köln Vezette: Fritz
Gólszerzők: Osako (6.), Modeste (35. 37. 64.) ill. Ibisevic (50. – büntető), Brooks (69.)
Sárga lap: March (48.), Lehmann (52.) ill. Haraguchi (32.), Langkamp (41.), Allagui (76.)
Kiállítva: – ill. –

Köln: Horn – Olkowski, Subotic, Maroh, Hector – Clemens, Jojic (Sorensen 76.), Lehmann, Zoller (Hoger 62.) – Osako, Modeste Vezetőedző: Stoger

Hertha BSC: Jarstein – Pekarik, Langkamp, Brooks, Plattenhardt – Skjelbred, Stark – Haraguchi (Mittelstadt 73.), Darida, Kalou – Ibisevic Vezetőedző: Dárdai

Nem alakult jól a Bundesliga 25. fordulója a Hertha számára. A fővárosiak a Köln csapatához látogattak, de sok örömük nem lehetett a RheinEnergieStadionban. Már az 5. percben veszélyeztetett Modeste, viszont ezt még Jarstein hárítani tudta. 1 perccel később már nem volt ilyen szerencsés a vendégek hálóőre. Osako eresztett meg egy távoli lövést, ami a jobb felső sarokba akadt fel. A 32. percben próbálkozott meg Ibisevic az egyenlítéssel, de a fejesét a kölni portás hárítani tudta. A 35. és a 37. perc Modestéről szólt. Remek formában játszott a csatár a mai napon, mivel először a jobb alsó sarkot lőtte ki, majd 2 perccel később a kapu bal alsó sarkát találta el.

A második félidő elején szépített a Hertha. Horn szabálytalankodott, aminek a jutalma büntető lett. Ibisevic állt a labda mögé, és csökkentette két gólosra csapata hátrányát. A 64. percben ismét 3 gólosra nőtt a rés a két együttes között. Modeste talált be, amivel már mesterhármasnál járt ezen a mérkőzésen. A 69. percben ismét betalált a vendég gárda. Brooks gólja azonban már csak szépségtapasz volt, a mérkőzés végkimenetelén nem változtatott.

Videó hamarosan.

kép: kicker.de

Nagy Gábor