Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Simeone nyerte a Sampaoli elleni csatát! – Videóval

Az Atlético Madrid a La Liga 28. fordulójának nagy rangadóján hazai környezetben 3:1-re legyőzte a Sevilla együttesét, és újfent bejelentkezett a dobogóért folytatott küzdelembe.

(Kép: LaLiga Twitter)

Antoine Griezmann vezetésével az Atlético Madrid a második félidő közepére két gólos előnyre tett szert a végig labdabirtoklási fölényben futballozó Sevillával szemben. A francia válogatott támadó remek rúgótechnikája eredményezte az Atleti első két találatát: Griezmann az első félidő vége felé előbb pazarul ívelt az üresen maradó Diego Godin fejére pontrúgásból, majd a szünet után mesterien tekert a tizenhatos előteréből Sergi Rico hálójába. A pontot az “I”-re Koke tette fel, akinek egy formás támadás végén már csak az üres kapuba kellett továbbítania a labdát.
A hajrában Joaquin Correa egyéni alakítása végén Jorge Sampaoli csapatának azért a szépítés még összejött, de a Sevilla érdemben nem igazán tudott hozzászólni a találkozó kimeneteléhez a 90 perc során.

Győzelmének köszönhetően az Atlético két egységre megközelítette a harmadik Sevillát a táblázaton. Sampaoli csapatának pedig lesz honnan felállnia, hiszen az andalúzok a héten előbb kizúgtak a Bajnokok Ligájából, majd fontos rangadót veszítettek a “matracosok” ellen.

https://www.youtube.com/watch?v=wxCWGl7aCU0

Atletico Madrid – Sevilla FC 3-1 (1-0)
Vicente Calderon stadion, Vezette: Jesús Gil Manzano
Atlético: Oblak – Filipe Luis, Godin, Savic, Vrsaljko (Juanfran, 2) – Koke, Gabi, Saul, Carrasco (Gaitan, 83) -. Gameiro (F. Torres, 63.), Griezmann. Vezetőedző: Diego Simeone
Sevilla: Rico – Escudero, Lenglet (Jovetic, 46.), Rami, piac, Mariano – Sarabia (Iborra, 64), Nasri, N’Zonzi, Vitolo – Ben Yedder (Correa, 64). Vezetőedző: Jorge Sampaoli
Gól: Godin (37), Griezmann (61), Koke (77) illetve Correa (85)
Sárga lap: Filipe Luis (40), Carrasco (55), Godin (66) F. Torres (82) illetve Sarabia (47) Piac (60)
Piros lap: –