Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A City legendája ragaszkodik a Premier Leauge-hez

Bárhogyan is alakul a sorsa, a Manchester City középpályása mindenképpen a Premier Leauge-ben képzeli el a jövőjét. Ha nem sikerül Guardiolával egyeségre jutniuk, akkor a szezon végén az egyik riválishoz igazolhat majd.

Yaya-Toure-Man-City-goal

Yaya Touré szerződése a szezon végén fog lejárni, és még nem volt arról szó, hogy Guardiola hajlandó lenne-e hosszabbítani a középpályással. A 33 éves elefántcsontparti labdarúgónak nem felhőtlen a viszonya a katalán szakemberrel, ennek a fényében kérdéses, hogyan fog dönteni játékosa jövőjéről Guardiola.

Touré elmondta, hogy Angliában képzeli el a jövőjét, és a Citytől függetlenül, mindenképpen a Premier Leauge-ben szeretne majd futballozni. Az ügynöke megerősítette azokat a híreszteléseket, hogy több klub is érdeklődik a Kékek embere iránt. Konkrétan még nem lettek megnevezve a kérők.

Az idény elején száműzte a kezdőcsapatból Guardiola Tourét, és már úgy tűnt, hogy az elefántcsontparti napjai meg vannak számlálva az Etihadban. November hozta meg számára a változást, amikor Gündogan megsérült, és Guardiola úgy döntött, hogy újra számít Touré szolgálatára.

Az idény végén választ kaphatunk majd arra, hogy Touré hol szeretné folytatni a pályafutását. Az biztos, hogy Angliát nem szívesen hagyja el.

kép: caughtoffside.com

Nagy Gábor