Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Monaco középpályását vinné a Chelsea! – lapértesülés

Brit lapértesülés szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea a nyári transzfer időszak folyamán szeretné leigazolni a Leonardo Jardim által irányított AS Monaco ifjú középpályását, nevezetesen Tiemoue Bakayokot

Toulouse Vs Monaco -Ligue 1

A The Sun úgy értesült, hogy a londoni “kékeknél” folytathatja pályafutását a Monaco egyik legnagyobb tehetsége. Bár állítólag a 22 esztendős labdarúgóért bejelentkezett a José Mourinho vezette Manchester United is, viszont Bakayoko inkább a Chelsea-t választja. A fiatal francia futballistát egyébként jelenlegi állomáshelyéhez 2019 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 7,5 millió euróra becsüli a kivásárlási árát. 

Tiemoue Bakayoko 2014 nyara óta tartozik az AS Monaco kötelékébe. Az első illetve a második szezonja sem sikerült túl fényesre, mivel rengeteget volt sérült. Ebben az idényben viszont elkerülik a komolyabb problémák, és ez a teljesítményén is meglátszik. Az együttes színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 82 találkozón jutott szóhoz, melyek során 5 alkalommal volt eredményes. Nem mellesleg Didier Deschamps nevezte a francia válogatott keretébe az ifjú Bakayokot.

Németh Boldizsár