Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atletico: Simeone távozik a szezon végén! – sajtóhír

A Calciomercato.com információi szerint a szezon végeztével távozik a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Atletico Madrid éléről Diego Simeone. Az argentin szakemberért állítólag több csapat is bejelentkezett. 

Diego-Simeone-takes-Atl-t-012-AMB

A szezon folyamán már többször is felröppentek olyan hírek, melyek szerint nyáron elhagyja az Atletico Madridot a 46 esztendős Diego Simeone. A lapok illetve a portálok többsége tehát biztosra veszi azt, amennyiben valóban távozik a “matracosoktól” az argentin tréner, akkor rögtön belekezd egy új kalandba. No, de mi van akkor, ha adott esetben mégsem? Egyáltalán nem lehet kizárni azt az opciót sem, hogy Simeone esetleg kikapcsolódásra vágyik, hiszen valljuk be, rengeteg munkát, erőt és energiát kellett belefektetni azért, hogy az Atletico Madrid oda tartozzon az elitbe. Persze ez csak egy felvetés. Simeonét szóba hozták már egyébként az Interrel, a Juventusszal vagy éppen az Arsenallal. Jelenlegi klubjához nem mellesleg 2018 júniusáig köti szerződés. 

Diego Simeone 2011 decembere óta irányítja az Atletico Madridot. A neves spanyol csapattal elnyerte egy alkalommal a spanyol bajnokságot, a Király-kupát, a Spanyol Szuperkupát, az UEFA Szuperkupát és az Európa-ligát, illetve kétszer elvezette tanítványait a Bajnokok Ligája döntőjéig is. A 2012/2013-as, a 2013/2014-es és a 2015/2016-os kiírás során egyébként a La Liga legjobb menedzserének választották meg

Németh Boldizsár