Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: A katalánoké a brazil csodagyerek? – Sajtóhír

Sajtóértesülések szerint az FC Barcelona megállapodott a brazil Flamengo nagy tehetségnek tartott játékosával, Vinícius Juniorral egy jövőbeni transzferről.

(Kép: as.com)

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy az Barcelona a Real Madriddal karöltve komoly érdeklődést mutat a brazil Flamengo csiszolatlan gyémántjáért, Vinícius Juniorért. A legújabb hírek szerint már nem beszélhetünk versenyfutásról, hiszen a Barca megállapodhatott a mindössze 16 esztendős játékossal és klubjával. A madridi AS például arról ír, hogy a katalán sztárcsapat minden követ megmozgatott a fiatal játékos szerződtetéséért, és az utánpótlásért felelős szakmai igazgató, Pep Segura asztalán már ott pihen a brazil U17-es válogatott gólvágó szerződéstervezete. Mivel azonban Vinícius 18. életéve előtt nem köthet profi szerződést a Barcával, a katalánok igyekeznek a nagy nyilvánosság elől elzárni a részleteket.

Klubhoz közeli forrásokra hivatkozva is elmondható, hogy a megállapodás megtörtént, ám a bejelentésre várni kell még, hiszen semmiféle szabályokba ütköző lépést nem szeretne elkövetni a Barca. Érdekesség, hogy a “gránátvörös-kékek” alkalmazottjaként Dél-Amerikában dolgozó André Cury, aki korábban Neymar megszerzésében is aktívan közreműködött, szintén fontos szerepet kapott a Vinícius-hadműveletben.