Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Iniesta: “Teljesen nyílt a bajnokság!”

Az FC Barcelona karmestere, Andrés Iniesta szerint a bajnoki címért folytatott versenyfutásban a Barcának legalább akkora esélye van a dobogó legfelső fokára, mint a nagy rivális Real Madridnak.

(Kép: marca.com)

Habár a Valencia nagyon megizzasztotta a Barcelonát a 28. fordulóban a Camp Nouban rendezett bajnokin, a katalánok Andrés Iniestával végig a pályán végül a maguk javára fordították a találkozót. A 32 esztendős, világ- és Európa-bajnok futballista szerint csapata megérdemelt győzelmet aratott, és továbbra is a bajnoki cím egyik fő várományosának tekinthető.

“A Valencia ugyan bőven okozott problémát számunkra az első félidőben, a szünet után azonban a mi akartunk érvényesült, jól és jó ritmusban futballoztunk, és akár több gólt is szerezhettünk volna!” – Így Iniesta csapata 4:2-es győzelmét követően.
“Összességében örülünk a megszerzett három pontnak. Azt gondolom, hogy a bajnokság teljesen nyílt, versenyben vagyunk! Véleményem szerint a nagyobb nyomás inkább a Real Madridon van, akik ha egyet hibáznak, mi máris kihasználhatjuk az adódó alkalmat!” – Tért ki a Barca saját nevelésű játékosa a Real Madriddal folytatott nagy versenyfutásra a La Ligában. Mint ismert az éllovas “királyi gárdának” 2 pont és egy elmaradt bajnoki az előnye a második Barcelona előtt.