Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megtartotta utolsó itthoni edzését a válogatott

A két Portugáliában csatlakozó játékos Lang Ádám és Korhut Mihály kivételével teljes már a válogatott kerete. Délelőtt megtartotta utolsó magyarországi edzését Bernd Storck szövetségi kapitány. A tréning előtt a német tréner elmondta nem tart a portugáliai találkozótól, bizakodva néz a jövőbe.

edzes1mlsz.hu

– A csapat egy része már egy hete kemény munkát végez, és Portugáliában egy újabb eseménydús hét áll előttünk – fogalmazott a szövetségi kapitány az mlsz.hu-n olvasható “monológjában”. – nincs vesztenivalónk Portugáliában, ezért nyugodtan, jó hangulatban és magabiztosan készülünk, tudjuk mit kell tenni ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el. Győzni szeretnénk, ezért nem fogunk védekező felfogásban játszani, részben azért, mert gólt kell szereznünk, másrészt pedig azért, mert a portugáloknak klasszis támadóik vannak, és ha magunkra húzzuk őket, azzal saját dolgunkat nehezítjük meg. Nem szeretném kiteríteni a lapjainkat, ezért a taktikánkról nem beszélek, a kezdőcsapatot pedig a kinti edzések tapasztalatait felhasználva alakítjuk ki. Van néhány változás a keretünkben az Eb óta, több fiatal játékos is tagja a csapatnak, akik segíthetik a válogatottat a céljaink elérésében. Mindent megteszünk a jó eredmény elérése érdekében, bízom benne, hogy sikerül újabb szép pillanatokat szereznünk elkötelezett szurkolóinknak, akiknek ismét köszönettel tartozunk támogatásukért.

A kapitány külön kitért az utánpótlás válogatottakra, hiszen az elmúlt héten az U21, U19 és az U17-es ifjak is Telkiben készültek. Az U17-esek hazai rendezésű Eb-elitkörben próbálják meg kiharcolni az Eb-szereplést.

Endrődi Dávid