Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Piqué hazaküldte a Gomest fütyülő szurkolókat

Miután 4-2-re legyőzték hazai pályán a Valenciát, a meccs utáni nyilatkozatában Gerard Piqué megvédte csapattársát, André Gomest, akit kifütyült a Camp Nou közönsége, amikor pályára lépett. 

1489965864_111915_1489966885_sumario_normal

Forrás: AS

Piqué híres arról, hogy nyíltan kimondja a véleményét nyilvánosan is, ahogy azt tette most is a Valencia mérkőzés után. Mondandójának középpontjában most nem a játékvezetők álltak, hanem a Barcelona szurkolói, akik kifütyülték a csereként pályára lépő Andre Gomest a Camp Nouban. A védő keményen odaszólt a drukkereknek, és megvédte a portugált.

“Elfogadhatatlan, hogy vannak, akik kifütyülik André Gomest. Azoknak, akik azért jöttek ki, hogy fütyüljenek, inkább otthon kellett volna maradniuk. Ez senkin nem segít. Az egy dolog, hogy valakinek rossz meccse van, és a szurkolók panaszkodnak, de az teljesen más, ha még azelőtt kritizálják, mielőtt labdához ért volna. Emiatt teljesen elveszíti az önbizalmát.”

Gomest úgy tűnik, hogy nem hatotta meg a Camp Nou kritikája, hiszen ő szerezte meg a Barcelona negyedik gólját, amellyel le is zárták a mérkőzést.