Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sampaoli: “Eltávolodtunk a bajnoki címtől”

Nincs túl jó formában jelenleg a Sevilla. A Bajnokok Ligájából kiestek a Leicester ellen, a spanyol bajnokságban pedig egyre távolabb kerülnek a bajnoki címtől. A csapat edzője, Jorge Sampaoli sem bizakodik már annyira. 

1489950217_106657_1489951059_sumario_normal

Forrás: AS

Sampaoli gárdája elvesztette a rangadót az Atlético Madrid ellen, ami után még megtartották a 3. helyüket a tabellán, de már csak két ponttal előzik meg Simeone csapatát. A Sevilla a legutóbbi három meccséből egyet sem nyert meg, és a megszerezhető 9-ből csak 2 pontot hozott össze. Sampaoli a vasárnapi vereség után nyilatkozott igen pesszimistán, hogy nem bízik már abban, hogy harcba szállhatnak a bajnoki címért.

“Kilenc meccsünk maradt hátra bajnoki szezonból, és technikailag már nem sok esélyünk maradt a bajnokság megnyerésére. A célunk most már az, hogy automatikusan kvalifikáljuk magunkat a Bajnokok Ligájába, tehát, hogy megtartsuk a harmadik helyünket.”

Sampaoli a hétközi Leicester elleni vereségről és a BL-kiesésről is beszélt, miszerint ez is közrejátszott abban, hogy kikaptak az Atlético Madridtól.

“Nem túl szerencsés a közvetlen riválisoddal játszani, akik ráadásul nagyon jók hazai pályán, egy kemény vereség után. Az Atlético Madrid az egyik legnagyobb klub Spanyolországban, ami szintén megnehezítette a dolgunkat. Az első góljuk ráadásul egy rögzített helyzetből született, ami után nagyon nehéz felállni. Habár nem ez volt a legjobb meccsünk, harcolni fogunk a végsőkig.”