Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Courtois: “Nem igazán tudom elképzelni magam a Real Madrid játékosaként!”

A Cadena SER rádió egyik, a futballal központi helyen foglalkozó műsorába Thibaout Courtois egyebek mellett a Real Madriddal kapcsolatos híresztelésekről is kérdezték!

(Kép: as.com)

A Real Madriddal az elmúlt időszakban már többször is összeboronált Thibaut Courtois-t az egyik népszerű spanyol rádiócsatorna műsorában többek között a Real Madriddal kapcsolatos pletykákról, David de Gea-ról, illetve saját megítéléséről is kérdezték. Gyakran járok Madridban a családom miatt, tetszik a város, az időjárás, és a helyi ételek. Az időjáráson leszámítva ugyan ezt azonban el tudom mondani Londonról is! Azt viszont nem is tagadhatnám, hogy amikor Madridban sétálok, jól esik, hogy sokan felismernek, és tisztában vagyok azzal is, hogy sokat köszönhetek Spanyolországnak! Ettől függetlenül minden velem kapcsolatos híresztelést csak az újságok találtak és találnak ki, de nem lepődök meg ezen, hisze így megy ez már amióta a Chelsea együtteséhez igazoltam!” – Kezdte a jelenleg a belga válogatottal készülő Courtois a Cadena SER rádiócsatorna ‘EL Larguero’ című műsorában, hozzátéve, hogy jól érzi magát Londonban, ahol idén egy újfent sikeresnek tűnő csapat kezd kialakulni. “Boldog vagyok a Chelsea-nél, ahol kulcsjátékosként tekintenek rám. Őszintén megmondva, nem igazán tudnám elképzelni magam a Real Madrid játékosaként!” – Folytatta a “londoni kékekkel” 2019 nyaráig szerződésben álló kapus.

A 24 esztendős belga hálóőr ezt követően kicsit visszatekintett az Atlético Madridnál eltöltött időszakára, és kitért a “matracosok” remek kapusiskolájára.” “De Gea az Atlético Madrid nevelése volt fiatal kora óta. Egészen más helyzetben volt mint én, vagy Jan Oblak, akikkel a klub megfigyelői lényeges kockázatot vállaltak azzal, hogy javasolták a szerződtetését. Szerencsére mindhármunk esetében a lehető legjobban sikerült minden, ez pedig nem a véletlen műve, hiszen az Atlético egy nagy és remekül felépített klub!” – Így Courtois, aki még hozzátette, egyet tud érteni azzal, hogy az elmúlt időszakban az Atlético-ból kerültek ki a világ legjobb kapuvédői, de szerinte nem szabad megfeledkezni Manuel Neuer vagy Gianluigi Buffon érdemeiről sem.

A műsor vége felé a hórihorgas belga saját megítéléséről is ejtett egy-két szót: “Úgy gondolom remekül megy a védés, nagyon jó formában vagyok. Bízom abban, hogy ez így is marad. Örülök, hogy az emberek úgy beszélnek rólam, mint az egyik legjobb kapusról, minden meg is teszek azért, hogy a legjobbak között emlegessenek!”