Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klubjánál maradna a Chelsea lehetséges célpontja?

A 2016-2017-es szezont megelőző nyáron, sőt még idén januárban is gyakori téma volt az angol élvonalbeli Chelsea és az olasz Napoli középhátvédjének, Kalidou Koulibaly-nak esetleges frigye. Az átigazolásra azonban eddig nem került sor, és ha hinni lehet a szenegáli védő ügynökének, nem is nagyon fog…

napoli-center-back-kalidou-koulibalyKalidou Koulibaly a Napoli mezében (fotó: Yibada)

Bruno Satin, Koulibaly menedzsere szerint ugyanis a kőkemény bekknek esze ágában sincs távozni a Napoli csapatától. A Radio Crc-nek nyilatkozott a játékosügynök:

“Hosszabbítottunk a klubbal 2021-ig, szóval Koulibaly nem fog távozni a nyáron. Nem akar elmenni a Napolitól, minden teljesen rendben van” – hangsúlyozta Satin. – “Kivásárlási záradék? Nincs ilyen Kalidou szerződésében. Magánügyek és bizalmas dolgok vannak a klub és a játékos között.”

A hírek szerint egy kitartó érdeklődő márpedig akadt Koulibaly-val kapcsolatban, méghozzá az angol bajnokságot (Premier League) rendkívül magabiztosan vezető Chelsea. Antonio Conte, a kékek menedzsere szívesen látná csapatánál a 25 esztendős játékost, és ha hinni lehet a pletykáknak, 60 millió euró körüli összeget is hajlandó lenne fizetni a szenegáli játékjogáért.

Amennyiben Satin igazat mond – játékosügynököknél mindenfajta nyilatkozatot igen óvatosan ildomos kezelni -, akkor nem 2017 nyara lesz az a dátum, amikor a londoniak ráteszik kezüket a Napoli értékére.

Szerző: Draskovics Tamás