Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Topklubok állnak sorba a kiscsapat játékosáért – sajtóhír

A spanyol AS értesülései szerint a spanyol La Ligában szereplő Alavés játékosa Theo Hernandez iránt több topklub is komoly érdeklődést mutat és minden bizonnyal nyáron klubot is válthat. 

1484558586_398479_1484559649_noticia_normal

Spanyol sajtóértesülések szerint az Atletico Madrid 19 éves védője Theo Hernandez, aki jelenleg az Alavés csapatában szerepel kölcsönben több európai topklub érdeklődését is felkeltette. A hírek szerint a tehetséges francia védőt többek között a Liverpool, Bayern München, Real Madrid, Barcelona négyes figyeli. Kérdés azonban, hogy a rivális spanyol klubokhoz a madridiak vezetősége hajlandó lenne-e eladni a tehetséges franciát.

A 19 éves francia balhátvédként szerepel csapatában így minden bizonnyal akár már nyáron klubot válthat, a liverpooliak pedig akár az ő személyében orvosolhatják a régóta érzékeny pontnak számító rést a védelemben. Hernández idén 22 alkalommal ölthette magára az Alavés szereléseit. A francia U20-as válogatottban is három alkalommal szerepelt eddigi pályafutása során.

A 19 éves francia védő kölcsönszerződése eredetileg a szezon végéig szól az Alavés együtteséhez,  és a mértékadó transfermarkt portál 10 millió euróra taksálja a fiatal játékos piaci értékét.