Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vajon hol folytatja Lacazette?

Az elmúlt években a francia élvonal egyik leggólerősebb támadója lett az Olympique Lyon színeiben futballozó Alexandre Lacazette. Nos, mindhiába nyújt remek teljesítményt a 25 esztendős labdarúgó, a nemzeti csapatban így sem tudja stabilizálni a helyét. Az gyakorlatilag borítékolható, hogy a szezon végén távozik jelenlegi csapatától, és új kalandba kezd, de az természetesen továbbra is kérdéses, vajon hol folytatja…

lacazette

A nyári transzfer időszak egyik legnagyobb főszereplője lehet Alexandre Lacazette, akiért a hírek szerint sorban állnak a csapatok. A Lyon első számú gólfelelősét összeboronálták már az Arsenallal, az Atletico Madriddal, a Juventusszal, az AC Milannal és a Barcelonával is. Tehát az kijelenthető, hogy komoly az érdeklődés iránta, amennyiben persze lehet hinni a híreszteléseknek. 

Alexandre Lacazette az aktuális idényben ezidáig minden frontot egybe véve 35 mérkőzésen jutott szóhoz, melyek során 29 alkalommal volt eredményes. Jelenlegi állomáshelyéhez egyébként 2019 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 40 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

Németh Boldizsár