Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcelona védőjét vinné a Manchester United! – sajtóhír

A Manchester Evening News információi szerint a José Mourinho által irányított Manchester United szeretné leigazolni a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona hátvédjét, nevezetesen Jordi Albát

4595100041

A spanyol válogatott védő hírek szerint szívesen csatlakozna a “vörös ördögökhöz”. Jordi Alba és Luis Enrique között állítólag kissé elmérgesedtek a dolgok. Nos, az már korábban hivatalossá vált, hogy a tréner biztosan távozni fog a katalán gárda éléről. A 28 esztendős labdarúgó pedig nem szeretne elhamarkodott döntést hozni a jövőjével kapcsolatban, így megvárja, vajon ki lesz a Barca újdonsült vezetőedzője. 

Jordi Alba 2012 nyara óta tartozik a Barcelona kötelékébe. A katalán alakulat színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 188 találkozón jutott szóhoz, melyek során 9 alkalommal volt eredményes illetve 27 gólpasszt osztott ki a társai között. Jelenlegi állomáshelyéhez 2020 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 32 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

Németh Boldizsár