Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eladhatja görög védőjét az AS Roma – sajtóhír

Az olasz  Gazzetta dello Sport információi szerint az olasz Serie A-ban szereplő AS Roma vezetősége a nyári átigazolási szezonban fontolóra veszi az ajánlatokat a csapat egyik legnagyobb értékéért.

konstantinos_manolas

Olasz sajtóhírek szerint az AS Roma vezetősége fontolóra veszi a nyári átigazolási időszakban az ajánlatokat görög védőjükért Kostas Manolas-ért. A 25 éves görög válogatott védő a rómaiak védelmének egyik legfontosabb láncszeme, nem csoda hogy több európai élcsapat is a soraiban tudná a rutinos védőt. A legfrisebb hírek arról szólnak, hogy a Roma védője iránt a rivális Inter Milan, a Premier League listavezetője a Chelsea, valamint a francia PSG érdeklődik.

Manolas 2014. augusztus 27-én érkezett az olasz fővárosba 15 millió euró ellenében a görög Olympiakosz együttesétől. A farkasoknál összesen 119 mérkőzésen jutott eddig szóhoz és két gólt is szerzett. A 25 éves védő pályafutása során a két nagy görög klubnál is megfordult nevezetesen az AEK Athén és az Olympiakosz Pireusz együttesében is. Az athéni együttessel görög kupát míg a pireuszi együttessel két alkalommal nyerte meg a görög pontvadászatot.

A rutinos védő szerződése eredetileg 2019. júniusáig érvényes az AS Roma csapatához és a mértékadó transfermarkt portál 28 millió euróra taksálja a játékos piaci értékét.