Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lacazette megállapodott az Atlético Madriddal – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint az Olympique Lyon csatára, Alexandre Lacazette megállapodott az Atlético Madriddal, hogy a következő szezonban náluk folytatja a pályafutását, feltéve, ha igazolhatnak a nyáron. 

1489868885_245717_1490096626_noticia_normal

Forrás: AS

Az El Partidazo de Cope spanyol lap szerint a francia csatár és az Atlético Madrid már mindenben megegyezett, és Lacazette a következő szezont már a spanyoloknál kezdi meg. A játékos állítólag személyesen kereste fel ügynökével az Atlético Madrid elnökét, ahol megbeszélték a részleteket. A probléma csak az, hogy a madridi klub jelen állás a FIFA-tiltás miatt nem igazolhat új játékosokat. Az ügy jelenleg is függőben van, de az Atlético Madrid vezetősége abban bízik, hogy a Real Madridhoz hasonlóan őket is csak a téli átigazolási időszaktól tiltják el, így a nyáron már semmi akadálya nem lenne annak, hogy megvásárolják a játékost.

A Lyon 40 millió euró alatt semmiképpen nem fogja eladni a csatárt, aki ebben a szezonban 29 gólt szerzett 35 meccsen. A lap szerint Antoine Griezmann ajánlotta be a vezetőségnek honfitársát.