Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelonából erősítene az Arsenal! – lapértesülés

A The Times információi szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal a nyári transzfer időszak folyamán szeretné leigazolni a Barcelona török labdarúgóját, nevezetesen Arda Turant

s-c12b57d61b92cc3cc7d8e043a02d321e3e4b22b5

Nos, egyáltalán nem kizárt, hogy a londoni gárda a szezon végeztével elveszíti két legjobb játékosát, azaz Alexis Sánchezt és Mesut Özilt. Az “ágyúsok” helyzete nem valami fényes az aktuális idényben, a gondjaikat pedig valóban csak tovább fokozná az, ha a chilei illetve a német klasszis is távozna. Az Arsenal ennek tükrében kívánja leigazolni a Barca alkalmazásában álló Arda Turant, legalábbis a hírek szerint. A fővárosi együttes állítólag 25 millió fontot sem sajnálna a török válogatott futballistáért. 

Arda Turan 2015 nyara óta tartozik a Barcelona kötelékébe. A katalán gárda színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 54 találkozón jutott szóhoz, melyek során 15 alkalommal volt eredményes illetve 11 gólpasszt is kiosztott a társai között. Jelenlegi állomáshelyéhez egyébként 2020 júniusáig köti szerződés. 

Németh Boldizsár