Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bosnyák védővel erősítene Guardiola – sajtóhír

A Bild értesülései szerint a Bundesligában szereplő Schalke csapatától igazolhat a nyári átigazolási szezonban a Guardiola által vezényelt Manchester City együttese. A legújabb kiszemelt a gelsenkircheniek bosnyák válogatott védője.

sead_kolasinac_0

A német Bild értesülései szerint a Schalke 04 csapatának bosnyák válogatott játékosát Sead Kolasinac-ot szemelte ki Pep Guardiola a Manchester City védelmének megerősítésére. A 23 éves bosnyák védő ügynöke Gordon Stipic még kedd folyamán Manchesterbe utazott, hogy a manchesteriek vezetőségével tárgyaljon ügyfele esetleges klubváltásáról.

Kolasinac iránt egyébként komoly az érdeklődés, Európa élcsapatai szeretnék a soraiban tudni a rutinos védőt, mint például a Juventus, AC Milan, Roma, Liverpool, Arsenal és a Manchester City együttese is. A Schalke játékosával megrekedtek a tárgyalások mivel a védő elutasította a szerződéshosszabbítási ajánlatot.

A 23 éves védő a Schalke 04 csapatában kezdte meg profi karrierjét még a 2011/2012-es szezonban a gelsenkircheniek második csapatában ahol két mérkőzésen szerepelt. 2012. szeptember 15-én a Bundesligában is bemutatkozhatott a Fürth elleni 2:0-ás győzelem alkalmával. A gelsenkircheni együttesnél összesen 117 mérkőzésen lépett pályára és 4 gólt szerzett.

Kolasinac szerződése az idei szezon végéig érvényes és a transfermarkt portál a 23 éves bosnyák válogatott piaci értékét 9 millió euróra taksálja.

O.G.