Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Buffon Zidane nyomdokaiba léphet

Az olasz válogatott kapus, Gianluigi Buffon aktív évei vészesen fogynak, hamarosan szögre fogja akasztani a stoplist. A hálóőr viszont emlékezetes módon akar elbúcsúzni a futballtól.

hqdefault

Tréfás kedvében volt a Juventus hálóőre, Gianluigi Buffon. Várhatóan a 2018-as világbajnokság után búcsúzik el a futballvilágtól. A Zebrák portása azzal viccelődött, hogy hasonló sorsa juthat ő is, mint tette azt Zidane a 2006-os vb-n Marco Materazzival. A Real Madrid ikonja földre vitte egy fejessel az olasz játékost.

A Sky Sport Italiának adott nyilatkozatában elmondta, hogy akár ő is lefejelhetne valakit a pályán. Mielőtt azonban még a leendő áldozaton gondolkodna, a válogatottnak még ki kell harcolnia a helyét a 2018-as oroszországi világbajnokságon. Még egy kis ideje maradt arra, hogy gondolkodjon azon, melyik is legyen a végső mérkőzése.

Ha pénteken pályára lép Albánia ellen, akkor ez lehet az 1000. mérkőzése. Nem számít könnyű menetre az albánok ellen, így küzdeniük kell majd a 3 pontért. Olaszország jelenleg vezeti a csoportját.

kép: dailymail.co.uk

Nagy Gábor