Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszországban köthet ki a Liverpool sztárja – lapértesülés

Az olasz Calciomercato.com értesülései szerint Olaszországban folytathatja pályafutását a Liverpool német válogatott játékosa Emre Can. A 23 éves védekező középpályás három szezon után távozhat az Anfieldről.

Emre Can

Olasz sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Liverpool német válogatott játékosát Emre Can-t a Serie A címvédője és jelenlegi éllovasa a Juventus a nyári átigazolási időszakban szerződtetni kívánja. A torinóiak a hírek szerint akár 25 millió eurót is fizetnének a rutinos középpályásért, aki védekezőbb felfogásban is hadra fogható.

Emre Can 2014. június 5-én szerződött a vörösökhöz 12 millió euró ellenében a Bayer Leverkusen együttesétől. A 23 éves védekező középpályás ez idő alatt az Anfield Roadon 119 mérkőzésen jutott szóhoz és 7 gólt szerzett. A fiatal német válogatott labdarúgó pályafutása során megfordult a Bayern München és Bayer Leverkusen együtteseiben, a bajoroknál szerepelt az utánpótlás gárdában valamint a felnőtt csapatban is. A gyógyszergyáriaknál egy szezont töltött el Can, ezalatt 39 mérkőzésen négy gólig jutott.

A tehetséges játékos kiemelkedő képességei mellett remek rúgótechnikával is rendelkezik és ezt az idei szezon során több alkalommal is megmutatta, legutóbb a Burnley ellen szerzett parádés gólt.

Can szerződése eredetileg 2018. júniusáig szól a vörösökhöz, Jürgen Klopp azonban szeretné megtartani játékosát tehát a torinóiaknak nem lesz egyszerű a Serie A-ba csábítani a német válogatottat. A mértékadó transfermarkt portál a játékos piaci értékét 15 millió euróra taksálja.