Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2018: A hajrában győzött Skócia – VIDEÓ

A világbajnoki selejtezők az F csoportban is folytatódtak. Északi szomszédunkra Málta várt, míg Szlovénia Skóciával csapott össze.

2452983_w1

Málta – Szlovákia 1:3 (1:2)
Gólszerzők: Farrugia (14.) ill. Weiss (2.), Gregus (41.), Nemec (84.)
Kiállítva: Farrugia (79.) ill. Nemec (91.)

Hamar vezetést szerzett a szlovák együttes. Weiss már a 2. percben mattolni tudta a máltai védelmet. A házigazdák nem estek kétségbe a bekapott találat miatt. A mérkőzés 14. percében a hazai bajnokságban szereplő Sliema játékosa, Farrugia változtatta egyenlőre az eredményt. Az első félidő hajrájában aztán ismét előnybe kerültek a vendégek. Gregus iratkozott fel a gólszerők listájára. A találkozó 84. percében Nemec biztosította be csapata számára a 3 pontot. Érdekesség, hogy mindkét oldalon, mindkét gólszerzőnek idő előtt kellett elhagynia a pályát. Farrugiának a 79. percben, míg Nemecnek a hajrában, a 91. minutumban villant fel a piros lap.

Skócia – Szlovénia 1:0 (0:0)
Gólszerző: Martin (88.) ill. –

Sokáig úgy tűnt, hogy ezen az estén egyik együttes sem tud értékesíteni egy komoly helyzetet sem. Az első játékrész végén az eredményjelzőn még a 0:0 volt olvasható. A második 45 percben is félő volt, hogy marad ez az eredmény a végéig. A skótok kapták össze végül magukat. A 88. percben a Fulham játékosa, Martin volt eredményes, és ez az egy találat elég volt arra, hogy a házigazdák bezsebeljék a három pontot.

tab2

https://www.youtube.com/watch?v=6lL_V9Rq2Qo

Kép: Uefa.com

Nagy Gábor