Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bankot robbantana a Real Madrid az argentin csillagért!

Nem árulunk el azzal nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy a Real Madrid mindig arra törekedik, hogy a legtehetségesebb játékosokat összegyűjtse magának. Ez idén nyáron sem fog megváltozni, és ezzel kapcsolatban hozott le a spanyol (és olasz) média egy igazán érdekes hírt. Mégpedig, hogy a királyi gárda piszok nagy összegért igazolná le a Juventus fiatal csillagát.

dybala

Paulo Dybalat. A 23 éves játékos üstökösként csapódott bele a futball világába két éve a Palermo színeiben. A dél-amerikai futballista jelenleg az argentin válogatottal készül fel a következő mérkőzésre úgy, hogy egyelőre még nem lett meghosszabbítva a szerződése a regnáló Serie A- bajnokkal. Igaz, a kontraktusa 2020-ig köti Olaszországba, ám már egy jó ideje próbálkoznak a “zebrák” vezetői megnyújtani a munkaszerződését, viszont mindig rejtélyes okok miatt ez tolódik.

A Diario Gol és a football-italia.net úgy véli, hogy ez az ok éppen egy Real Madrid lehet. A spanyolok ugyanis szívesen foglalkoztatnák a fiatalt és bizony nem lennének restek a pénztárcába nyúlni érte.

A források úgy vélik, hogy a madridiaknak elgurult a gyógyszere és ennek következtében 80 millió eurót utalnának át a Juventusnak. Ehhez ráadásként jönne egy 45 milliós apró betűs rész. Ez alatt természetesen a bónuszokat kell érteni, amit Dybala teljesítménye után kapna meg a torinói klub.

Egy ilyen ajánlatra bizony nagyon nehéz lenne nemet mondani, még akkor is, ha a Juventusnak alapvetően erős anyagi forrásaik vannak és feltétlenül szorulnak külső segítségre.

Dybala még korábban nyilatkozta azt a Juventus Channel-nek, hogy ígéretet tett a szurkolónak és maradni fog, ám mióta Pogba elhagyta a klubot a szimpatizánsok óvatosabban bánnak az ilyesfajta szavakkal. Mindenesetre a Real érdeklődése megváltoztathatja a csatár motivációit.

Szerző: Borbély Szabolcs