Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Belotti válaszolt az Arsenal – Chelsea pletykákra

A világ futballjába csak úgy berontott Andrea Belotti. A huszonhárom éves támadó a Serie A egyik leggólerősebb csatárának számít, annak ellenére, hogy nem éppen az élmezőny részét képező csapatnál, a Torinonál kergeti a labdát. Kiváló teljesítménye fel is keltette néhány nagyágyú figyelmét, azonban támadó most elmondta, hogyan is képzeli el a jövőjét.

Andrea-Belotti

Az olasz válogatott csatár jelenleg Itália egyik, ha nem a legnagyobb tehetségének számít a szakértők szemében. Ennek pedig egyetlen nyomos oka van:

A támadó minden sorozatot figyelembe véve összesen huszonkilenc mérkőzésen lépett pályára, amiken huszonnégy gólt szerzett. Emellett pedig négyszer adott találatot érő passzot a csapattársaknak. Mindezt úgy, hogy a Torino nem tartozik éppen a legacélosabb együttesek közé olasz földön.

Betalált többek között a Juventusnak, a Milannak, a Napolinak és még a RomaInter kettősnek is. Ezt pedig nagyon kevés ember mondhatja el magáról, már ha van ilyen egyáltalán.

Mindenesetre az angol médiában azt taglalták,  hogy  az Arsenal és a Chelsea is figyelemmel követi az olasz válogatottat. Viszont a leigazolása két akadályba is ütközhet.

Elsősorban az ára lehet a baj. A játékossal ugyanis szerződést hosszabbított a Torino. A papír szövegébe belefoglaltak egy olyan pontot, ami meghatározza, hogy amennyiben Olaszországon kívülről érkezne ajánlat akkor annak meg kell haladnia 100 millió eurós átigazolási összeget.

Másfelől pedig maga a játékos nyilatkozott a jövőjéről, ami szintén nem sejtet semmi jót a kérőinek:

“Természetesen maradni fogok. Emlékezetes akarok maradni a Torinonál. Maradni fogok a következő szezonban is. Tudják meg a szurkolók, maradni fogok!” 

Ahogy azt kell, a Tuttosport le is hozta főcímlapon a történetet. Most már tudják a szimpatizánsok. Csak nehogy csalódniuk kelljen.

Szerző: Borbély Szabolcs