Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hollandia: A kapitány állásába került a bolgárok elleni vereség!

A Holland Labdarúgó Szövetség a Bulgária ellen elszenvedett 2:0-ás vereség után menesztette a válogatott éléről Danny Blind szövetségi kapitányt.

(Kép: as.com)

Vasárnap a Holland Labdarúgó Szövetség (KNVB) hivatalosan is bejelentette, hogy a válogatott éléről távozik Danny Blind szövetségi kapitány. A 2015 júliusa óta az “oranjét” vezető 55 esztendős szakembernek személyes kudarcként még nem rótták fel, hogy a válogatott lemaradt a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságról, mivel azonban a hollandok pocsék sorozatukat a Világbajnoki-selejtezőkön is folytatták, a szövetség meghozta a drasztikus lépést.
Az egykori legendás Ajax-futballista utódját hamarosan bejelentik, addig is a keddi Olaszország elleni barátságos mérkőzésen Blind segítője, Fred Grim meccsel majd.

Az “oranje” egyébként 7 megszerzett pontjával csak negyedik az ‘A’ jelű selejtezőcsoportban, a 13 pontos Franciaország, a 10 pontos Svédország, és a 9 pontos Bulgária mögött. A 2018-as oroszországi Világbajnokságra minden csoport első helyezettje jut ki automatikusan, a második hely pedig pótselejtezőt ér – A hollandoknak igencsak iparkodniuk kell, ha nem akarnak a kontinenstorna után a  Vb-ről is lemaradni!