Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan a Real Madrid legújabb galaktikus igazolása? – sajtóhír

Spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid már megkezdte a tárgyalásokat arról, hogy a nyáron leigazolják az angol bajnokságban szereplő Chelsea belga szélsőjét, Eden Hazardot.

14904831201037

Forrás: Marca

A neves spanyol szaklap, a Marca információi szerint Zinedine Zidane mindenképpen szeretné leigazolni Eden Hazardot, ráadásul már túl vannak egy  „pozitív megbeszélésen” is. A játékos állítólag pár hónapja elkezdett spanyolul is tanulni, sőt gyerekei iskoláját is kiválasztotta már.

A Marca szerint Hazard tökéletesen illene a Real Madrid “galaktikus” igazolásai közé. Körülbelül 8 millió fontra becsülik a szélső éves fizetését a Chelsea-nél, amit a Real Madridnál is megkapna, így Gareth Bale-hez állna közel a fizetési listán. Az átigazolás összegéről még nem tudtak információt adni, de a királyi gárda akár egy cserét is véghezvihetne. Hazard érkezésével Jamest adnák a Chelsea-nek, ami Antonio Conténak sem lenne ellenére, hiszen több hír is felmerült már, miszerint nagyon örülne, ha a csapatában játszana a kolumbiai.

A Real Madrid már tavaly is szerette volna leigazolni Hazardot, de a belga akkor még nem kívánta elhagyni a londoniakat.  Az angol Daily Mail szerint viszont a körülmények időközben megváltoztak, és inkább a váltás mellett döntött.