Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Raúl: “A Barcánál dolgozni? Sohase mondom, hogy soha..”

Raúl González Blanco alighanem a Real Madrid szurkolóinak egyik legnagyobb kedvence, és még akkor is ott van a legkedveltebbek között, ha a királyi gárda komplett történelmét nézzük. Most azonban érdekes interjút adott a fehér mezesek ikonja, amely vélhetően nem emeli tovább Raúl töretlen népszerűségét…

raul-gonzalez-barcelona-pasillo_hellxzlhqw8f1p9rtqijwmt0vRaúl tiszteli a Barcát, de vajon dolgozna is a gránátvörös-kékeknél (fotó: Goal)

Az ötszörös spanyol bajnok, háromszoros BL-győztes egykori csatárzseni a katalán Sport kérdéseire válaszolt, és szót ejtett jövőbeli terveiről.

“Lépésről lépésre szeretnék haladni” – mondta Raúl. – “Az első dolog, hogy visszatérjek az otthonomba, a Real Madridhoz, ha eljön az idő.”

Raúl a New York Cosmos csapatánál szerepelt utoljára, ahol azonban immáron közel másfél éve befejezte pályafutását. A 39 éves spanyol kiválóságot természetesen arról is megkérdezte a katalán sportmédium, hogy miként viszonyulna egy esetleges megkereséshez, mely a madridiak ősi riválisától, a Barcelonától érkezne?

“A futballban soha se mondhatod, hogy biztosan nem csinálod azt, biztosan nem csinálod ezt” – válaszolta Raúl. – “Így én sem teszem.”

Kétséges persze, hogy csupán az udvariasság mondatta ezt a sejtelmes választ, avagy tényleg nem zárja ki egy jövőbeni barcelonai kaland lehetőségét a hajdani klasszis?
Mindenesetre a Real Madrid és a Barcelona között finoman szólva sem divat az átjárás. A katalánoktól Madridba igazoló Luis Figo esetére ki ne emlékezne, de egyéb érdekes esetek is történtek az évtizedek folyamán. Nagy kérdés, hogy Raúl ténykedése a Camp Nou-ban milyen érzelmeket generálna a Real és a Barca háza táján?

Szerző: Draskovis Tamás