Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Bale, Modric és Kroos már vissza is tért a válogatottból!

A hétfői napot már a Real Madrid Valdebebas-i edzőközpontjában tölti a válogatottból elsők között visszatérő Gareth Bale, Toni Kroos és Luka Modric.

(Kép: thenational.ae)

A fent említett trió már Zinedine Zidane csapatával készül a hétvégi Deportivo Alavés elleni bajnokira, és ami a legfontosabb, hogy mindhárom futballista egészségesen, sérülés nélkül tért vissza a nemzeti csapattól.
Mint ismert, Bale a walesi, Kroos a német válogatottban szerepelt: Előbbinek mindössze egy meccsen volt jelenése mégpedig egy kőkemény Vb-selejtezőn Írország ellen, míg utóbbi előbb a “Nationalelf” Anglia elleni barátságos mérkőzésén, majd az Azerbajdzsán elleni Vb-selejtezőjén szerepelt.
Bale-hez hasonlóan egy meccsen képviselte hazáját Modric is (Horvátország – Ukrajna 1-0 Vb-selejtező), miután Ante Cacic szövetségi kapitány az Észtország elleni keddi barátságos mérkőzésről pihenőt adott a klasszisnak, aki így a vártnál korábban térhetett vissza a spanyol fővárosba. Érdekesség, hogy a Real másik horvátja, Mateo Kovacic nem kapott pihenőt, így ő Modric-csal ellentétben pályára lép az észtek ellen Tallinban.

Zidane mester csak remélheti, hogy többi játékosa is épségben tér majd vissza a válogatott szünetről, különösképpen igaz ez a James Rodriguez, Casemiro és Marcelo alkotta dél-amerikai kontingensre, valamint Keylor Navas kapusra, akik csütörtöknél előbb nem várhatóak Madridban.