Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Simon Krisztián újra edzésben

Simon Krisztián az 1860 München focistája ismét csapatával edzhetett, igaz még csak óvatosan. A középpályás 2015 novemberében fél éven belül másodszor is keresztszalag-szakadást szenvedett, ugyanaz a térde sérült meg, mint nem sokkal korábban, így a kálváriája tulajdonképpen évek óta tart….

simonkFotó: nso.hu

A magyar válogatott szélső ez év januárjában tért volna vissza, de a terhelések miatt ismét fájni kezdett a térde, ezért az 1860 Münchennél inkább visszaküldték Németországba a portugáliai edzőtáborból, további rehabilitációra. A vizsgálatok után kiderült, hogy a térdében csontirritáció alakult ki, emiatt újabb hetekig nem folytathatta rehabilitációját. Ma viszont örömhírről számolt be a klub Simon végre újra a csapattal edzhetett, azt azonban nem lehet még megmondani, pontosan mikor is edzhet teljes intenzitással.

A klub holnapján tudatta, hogy a terhelést apránként„adagolva” adják Simon korábban sérült testrészének, figyelve, hogyan reagál az egyre intenzívebb edzésekre.

Magunk részéről csak annyit tudunk kívánni, hogy mihamarabb vissza térhessen klubcsapatába, s akkor talán nemsokára újra tagja lehet a válogatott keretének is.

Endrődi Dávid