Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hivatalos a Tatabánya kizárása

Kész, vége ennyi volt. Kizárták az NB III-as Tatabánya FC-t. Azt a csapatot melyet korábban a III.Kerületből Csepelen át költöztettek a Szombathelyre költöző Bányász helyére. Az év eleje óta tartó háborúskodásnak így még biztosan nem lesz vége, viszont az őszi eredményeit törölték, s a továbbiakban sem léphetnek pályára.

1398891285_1981_tatabanya_realKorábban a Real Madrid is megfordult Tatabányán.

A Magyar Labdarúgó Szövetség közlése szerint a testület fellebbviteli bizottságahelyben hagyta a fegyelmi bizottság elsőfokú döntését és az első három tavaszi fordulóban történt ki nem állás miatt kizárta a Tatabánya FC-t az NB III további küzdelmeiből. Miután kizárták a csapatok, a megyei III. osztályban szereplő TFCE átigazolta a Tatabánya FC azon négy játékosát (Farkas Viktor, Klausz Ádám, Krupánszki Balázs, Soltész Barnabás) akiket már korábban is szeretett volna, de eddig nem sikerült.

A TFCE időközben attól a négy játékosától (Göncz Dávid, Máté Ákos, Tóth Norbert Dániel, Veress Ádám) is megvált, akik pályára léptek volna a Tatabánya FC Sárvár elleni NB III.-as bajnokiján.

Egy biztos, most hosszú ideig nem lesz Tatabányán profi labdarúgás, mellyel a helyi szurkolók jártak a legrosszabbul.

Endrődi Dávid