Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: A Lyon két ígéretes fiatalt is kérne a gólzsákért cserébe! – Sajtóhír

A nagynevű France Football beszámolói szerint az Olympique Lyon a pénz mellett két tehetséges játékost is kérne az Atlético Madridtól az Alexandre Lacazette-transzfer részeként.

Lacazette az Atlético egyik nagy nyári célpontja lehet (Kép: as.com)

A France Football értesülései szerint az Atlético Madrid nagyon is komolyan érdeklődik Alexandre Lacazette megszerzését illetően, és állítólag 60 millió eurót sem sajnálnának a “matracosok” a francia válogatott támadóért.

A nagynevű francia sportlap szerint azonban ezt így önmagában kevesellhetik majd a lyoni klubvezetők, ugyanis Jen-Michel Aulas klubelnök szeretné, ha az Atleti Lucas és Theo Hernández játékjogát is belevonná az üzletbe. A Hernández-testvérek Európa szerte nagyon ígéretes játékosként vannak elkönyvelve, a középhátvéd Lucas most is az Atlético kötelékébe tartozik, a bátyjánál két évvel fiatalabb, 19 esztendős Theo pedig remek szezont fut az Deportivo Alavés kölcsönjátékosaként.
A France Football azonban hozzáteszi, hogy a két fiatalt nagyon sokra tartja Diego Simeone vezetőedző is, aki vélhetően nem szívesen mondana le önként a két játékosról.