Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Honvéd: Korábbi válogatott tréningezik a piros-feketékkel

Nagy reményekkel indult, ám aztán megfeneklett a hatszoros válogatott Filkor Attila pályafutása, aki most Kispesten készül.

Ősszel a Gyirmót, tavasszal Kispest? - fotó: gyirmotfc.hu

Ősszel a Gyirmót, tavasszal Kispest? – fotó: gyirmotfc.hu

Még a téli átigazolási időszakban távozott Gyirmótról Filkor Attila, abban a reményben, hogy külföldön folytathatja. Ám hiába szóltak hírek az amerikai ligáról, továbbra sincs csapata a hatszoros válogatott szélsőnek. Emiatt kért, és kapott lehetőséget, hogy együtt készüljön Marco Rossi csapatával, ellenben arról nincs információ, hogy esetleg szerződtetnék is a korábban Olaszországot is megjáró labdarúgót. Ám nem zárható ki, hogy végül sikerül külföldön folytatnia a 28 esztendős játékosnak.

A klub ikonjára emlékeznek szomabton.

A klub ikonjára emlékeznek szomabton.

Szintén a Honvéddal kapcsolatos hír, hogy a szombati, Ferencváros elleni rangadó előtt koszorúzással emlékeznek a klub emblematikus játékosára, Puskás Ferencre, aki aznap lenne 90 esztendős. „1927. április 1-jén született Puskás Ferenc, mindannyiunk Öcsi bácsija, minden idők egyik legnagyszerűbb labdarúgója, világszerte a mai napig az egyik legismertebb magyar. Ez alkalomból a Budapest Honvéd–FTC rangadón megemlékezést tartunk, és az első 500 szurkolónk egy pólót kap ajándékba. Az akció kizárólag a megvásárolt jeggyel és bérlettel érkező szurkolóinkra érvényes, az ingyenes jegyekre és bérletekre nem – írja a klub honlapja. – A rangadó előtt egy órával közösen koszorúzást tartunk a Bozsik-stadion bejáratánál található Puskás Ferenc emléktáblánál. Továbbá a mérkőzés félidejében emlékezünk meg klubunk legendájáról, George F. Hemingway, klubunk tulajdonosa tart majd ünnepi beszédet.”

Gavalovits Sándor