Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2018: Óriási argentin blama, könnyed kolumbiai siker! – Videóval

Nagy meglepetésre Argentína kikapott a dél-amerikai Vb-selejtezők aktuális, 14. fordulójában. Az argentinokkal ellentétben Kolumbiának már sikerült hoznia a kötelezőt!

(Kép: Selección Argentina)

Bolívia – Argentína 2-0 (1-0)
Gól:
Arce (31.), Moreno (52.)

Annak ellenére, hogy a La Paz-i magaslati levegőn egy válogatott sem mehet biztosra, Argentína sima veresége Bolíviában bombameglepetés! A Lionel Messit eltiltás miatt nélkülöző “Albiceleste” Juan Arce szemfüles fejese után egy gólos hátrányba került a szünetre, majd alig kezdődött el a második félidő, Marcelo Moreno kíméletlen befejezése után már két gólosra nőtt az argentinok hátránya. A folytatásban hiába állt be Sergio Agüero is, segíteni ő sem tudott az egyébként a Romero – Rojo, Roncaglia, Musacchio, Mori – E. Perez, G. Pizarro, Banega, Di Maria – Correa, Pratto összetételben kezdő argentinokon.

A gyengén futballozó argentinok veresége abszolút megérdemeltnek mondható. A tabellán az ötödik, még éppen pótselejtezőt érő helyre csúszó “Albiceleste” körül valami továbbra sem működik megfelelően: Felkészül Jorge Sampaoli?

https://www.youtube.com/watch?v=acfOdbCg7XY

Ecuador – Kolumbia 0-2 (0-2)
Gól:
J. Rodriguez (20.), Cuadrado (34.)
Kiállítva
L. Caicedo (61.)

James Rodriguez majd Juan Cuadrado közeli góljaival Kolumbia az első félidő közepére már két gólos előnyt épített fel Ecuador otthonában. Mivel a folytatásban újabb gól már nem esett, győzelmével Kolumbia feljött a selejtezőcsoport második helyére.

A találkozót egyébként emberhátrányban befejező Ecuador borzalmas hetet zárt, hiszen Paraguayban is kikapott pár nappal korábban, így a sokáig a második-harmadik hely között lavírozó válogatott jelen állás szerint már nincs továbbjutást érő helyen!

https://www.youtube.com/watch?v=GVtg782JlEg

A selejtezősorozat állása: