Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Spurs védőjével erősítene a Manchester United! – sajtóhír

Brit lapértesülés szerint a José Mourinho által irányított Manchester United a nyári transzfer időszak folyamán szeretné leigazolni a Mauricio Pochettino vezette Tottenham Hotspur angol válogatott labdarúgóját, nevezetesen Eric Diert

eric-dier-dier-tottenham-spurs_3339362

A The Sun úgy értesült, a “vörös ördögök” reménykednek abban, hogy sikerül megkaparintaniuk a még mindig csak 23 esztendős Dier játékjogát. A manchesteri alakulat állítólag ismét komoly költekezésre készül a nyáron, a klub kívánságlistáján még többek között ott szerepel Antonio Griezmann is, legalábbis a hírek szerint. No, de a Spurs védekező futballistája nem lenne éppen olcsó a United számára, mivel állítólag az ára körülbelül 40 millió fontnak felel meg. 

Eric Dier 2014 nyara óta tartozik a Tottenham Hotspur kötelékébe, és azóta gyakorlatilag meghatározó tagja is a londoni csapatnak. A “sarkantyúsok” színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 124 találkozón jutott szóhoz. Nem mellesleg több poszton is bevethető, az aktuális idényben középhátvédként szerepel a Spursben, de a tavalyi kiírás során például védekező középpályásként számítottak rá. Jelenlegi állomáshelyéhez egyébként 2021 júniusáig köti szerződést.