Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Szparié lehet a Bozsik Akadémia

A Nyíregyháza Spartacusé lehet a Bozsik Akadémia, ugyanis a város vezetése megszavazta az akadémia eladását, s így egyesülhet a nyíregyházi labdarúgás.

Szokol - nyiregyhazaspartacus.huszpari.hu

Korábban a Spartacus 1928 Nonprofit Kft. vételi szándékát jelezte a Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. által működtetett Labdarúgó Akadémia iránt. Az akadémia eladásának célja, hogy egy kézben egyesüljön a profi labdarúgó klub és az utánpótlás nevelés. Ez a törekvés a Magyar Labdarúgó Szövetség által készíttetett ” Double Pass Hungary Globális Jelentés” megállapításaival is összhangban áll. Erről a jelentés ezt írta korábban: “Az első csapat vezetőedzőinek kevés kapcsolata van az akadémián dolgozó munkatársaikkal, jobb lenne őket is bevonni az akadémia mindennapjaiba, edzéseibe, értekezleteibe, illetve fontos lenne ha az akadémiai stáb tagjai is nagyobb rálátással rendelkeznének az első csapat szakmai munkájára”

A közgyűlés ma megszavazta az értékesítést, így 2017 július 1-től már a Nyíregyháza Spartacus “uralma” alá tartozik az akadémia.

Endrődi Dávid