Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal csillagát vinné a Juventus! – lapértesülés

A Tuttosport információi szerint a Massimiliano Allegri által irányított Juventus szeretné leigazolni az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal ifjú spanyol hátvédjét, nevezetesen Hector Bellerint

letöltés

A “zebráknak” minden bizonnyal rendkívül komoly összeget kellene kifizetniük, ha valóban megakarják kaparintani Hector Bellerin játékjogát, mivel a londoni “ágyúsokhoz” 2023 nyaráig köti szerződés. Az olasz napilap továbbá úgy értesült, a torinói gárda Inaki Williams illetve Marco Asensio játékát is figyelemmel kíséri, előbbi ugyebár a Bilbao, míg utóbbi a Real Madrid színeiben futballozik. A felsorolt nevek alapján egyértelműnek tűnik az, a Juventus nemcsak a jelenre vagy éppen a közeljövőre koncentrál, hanem a jóval későbbi évekre is. Hector Bellerint egyébként a Barcelona is szeretné leigazolni. 

Hector Bellerin 2011 nyara óta tartozik az Arsenal kötelékébe. A felnőttek között a 2013/2014-es idényben mutatkozhatott be, majd a következő szezonban az “ágyúsok” nélkülözhetetlen tagja lett. A fővárosi gárda színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 102 találkozón jutott szóhoz. 

Németh Boldizsár