Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Itt az újabb jelölt a kispadra! – Sajtóhír

A nemzetközi sportsajtóban továbbra is rendületlenül téma, hogy vajon a nyáron ki váltja majd Luis Enrique-t az FC Barcelona kispadján!?

(Kép: mirror.co.uk)

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, a Barca kispadjára nagy esélyesnek vélt Juan Carlos Unzué pozíciója meginogni látszik a csapat Juventus ellen elszenvedett megsemmisítően ható veresége után. Az Athletic Bilbaot irányító Ernesto Valverde ugyan továbbra is nagy favorit, de nem feltétlenül abszolút esélyes a Barca kispadjára!

A minap a vezető angol és spanyol sportlapoknál felmerült annak az Óscar Garciának a neve, aki a Barca akadémiájáról indult el a profi labdarúgó pályán, és 69 alkalommal pályára is lépett a katalánok felnőtt csapatában. A Garcia 43 évesen fiatal, ambiciózus menedzsernek számít, aki nem mellesleg tökéletesen ismerheti a klub filozófiáját, és a már oly sokat emlegetett “Barca DNS” is benne van. A katalán Sport szerint ezen ismertetőjegyek nagy esélyessé léptethetik elő a jelenleg (2015 decembere óta) a Red Bull Salzburgot irányító, de korábban a Brighton, a Watford, a Maccabi Tel Aviv, vagy éppen a Barca utánpótlásában (Juvenil A) is dolgozó szakembert.