Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem tréfál az Inter, a Monaco csillagát akarja

A labdarúgás világának szemei az elmúlt hetekben állandóan Monacói Hercegséget figyeli. Nem éppen a kaszinói és hoteljei miatt, hanem egy  tizennyolc éves kölök végett, aki úgy ontja a gólokat, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. Ennek kapcsán a nagy klubok sorban állnak érte és úgy fest, hogy Olaszország egyik nagysága is beállt a kérők közé. 

Kylian-Mbappe

Mégpedig Itália egyetlen olyan csapata, aki megnyerte a Bajnokok Ligáját, a Serie A-t és a Coppa Italia-t is egy év alatt. Nyilván kitaláltuk már, hogy az Interről van szó. Amióta átvették a kínai befektetők a klubot,  csak úgy úsznak az átigazolási piacon. Tavaly nyáron Joao Mariora és Gabriel Barbosara adtak ki összesen 70 millió eurót.

Két emberre. Már ez is elég hihetetlennek tűnt, de most valami még elképesztőbbet terveznek. A Monaco üdvöskéjét, Kylian Mbappét szeretnék a soraikba tudni a távol-keletiek, mármint az olaszok. Természetesen ez nem egy olcsó mulatság és ezzel számolnak a milánóiak is. A Tuttosport  és a Fox Sport Italia szinte egyszerre hozta le, hogy a francia csatárért “csekély” 70 millió eurót áldoznának.

Meglehet, hogy erre az összegre a hercegségiek sem tudnak majd nemet mondani. Talán indokolt is feláldozni a költségvetésből ennyit, hiszen a támadó mindössze 18 éves, mint ahogy említettük feljebb. ráadásul idén, ha minden sorozatot figyelembe vesszünk, akkor 34 találkozón 21 gólt szerzett.

Több ő, mint egy hétköznapi tehetség, az biztos.

Szerző: Borbély Szabolcs