Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: A BBC és még mások is hiányoznak majd a hétvégi bajnokiról!

A Real Madrid vezetőedzője, Zinedine Zidane szombat délután (16:15) igencsak tartalékos kezdőcsapatot küldhet pályára a Sporting Gijon otthonában lejátszandó bajnokin.

(Kép: marca.com)

A Bayern München elleni Bajnokok Ligája visszavágó, valamint a jövőheti El Clássicó árnyékában Zinedine Zidnae különböző okokból, de több fontos játékosát is nélkülözni kényszerül a Sporting Gijon elleni bajnokin.

A hosszabb ideje maródi Raphael Varane, és az Atlético elleni városi derbi után kieső Pepe  mellett a Bayern München ellen megsérülő Gareth Bale biztosan nem lesz ott a Gijon otthonában, csak úgy mint a sárga lapok miatt hiányzó Dani Carvajal sem. Az említetteken kívül a blancók nem nevezték a találkozóra Keylor Navas kapust, valamint Cristiano Ronaldot és Karim Benzemát sem, akik így pihenhetnek egyet a jövő heti kulcsfontosságú találkozók előtt.

A már így is igencsak impozáns listához a Marca hozzáteszi még, hogy az idegenbeli bajnokira ugyan elutazó Marcelo vélhetően csak a cserepadra lesz nevezve, így Fabio Coentrao kaphat szerepet a védelem bal oldalán. Továbbá, Nacho játéka sem borítékolható, hiszen a hetek óta megbízható teljesítményt nyújtó spanyol hátvédet egy sárga lap választja el attól, hogy lemaradjon a Barca elleni El Clássicoról. A neves madridi sportnapilap egyébként felvetette annak a lehetőségét, hogy Nacho helyett vagy Casemiro kerül vissza a védelem közepére, vagy pedig a héten végig az első csapattal készülő, és Gijonba is elutazó 20 esztendős Álvaro Tejero kaphat lehetőséget.

A Real Madrid meccskerete a Sporting Gijon ellen:

Kapusok: Casilla, Rubén Yánez
Védők: Sergio Ramos, Nacho, Marcelo, Coentrao, Danilo, Tejero.
Középpályások: Kroos, James Rodríguez, Casemiro, Kovacic, Modric, Asensio, Isco
Támadók: Lucas Vázquez, Mariano, Morata