Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: A Betis meglepte az Eibart, a Celta legyűrte a Granadát – videóval

A tabella 7. helyén álló Eibar nem tudott mit kezdeni a 14. helyen álló Betisszel, így vereséget szenvedtek tőlük. A nap zárómérkőzésén a Granada hiába tudta tartani a tempót, a Celta így is le tudta győzni, és már szinte biztos, hogy ki fognak esni. 

w_900x700_16192733lfp-betis-eibar_20

Forrás: laliga.es

Betis – Eibar: 2-0 (1-0)
Gólszerzők:   Martin (2.), Cabellos (89.) ill. –
Sárga lapok: Martin (21.) Gonzales (24.), Pezzella (69.), Pardo (80.) ill. Capa (36.), Lejeune (65.), Garcia (75.), Kike (85.)
Kiállítás: – ill. –

Nagyon hamar, már a 2. percben megszerezte a vezetést a Betis. A gól után felvette a ritmust az Eibar, és át is vette az irányítást, de egyenlíteni nem tudott. A 34. percben Pedro Leon végezhetett el szabadrúgást, ám a labda centikkel, de elkerülte a kaput. Ezután kicsit összeszedte magát a Betis, és a 43. percben Joaquin végezett el egy szabadrúgást, amit a kapusnak kellett védenie.

A második félidőben is egy szabadrúgásnál volt veszelyes a Betis, a vendégek többet támadtak. A 70. percben közel volt az egyenlítés, amikor Alejandro Galvez próbálkozott a kapu közvetlen közelében, de Adan hatalmas bravúrral védett. A kihagyott helyzet megbosszulta magát, mivel a 89. percben a hazai csapat tudta végül növelni az előnyét. Ceballos egy szép szóló végén lőtt a kapu bal alsó sarkába, ezzel beállítva a végeredményt.

Granada – Celta Vigo: 0-3 (0-1)
Gólszerzők:   – ill. Jozabed (23.), Diaz (73.), Beauviue (76.)
Sárga lapok: Ignason (37.), Wakaso (38.), Kravets (41.) , Silva (81.), Ponce (88.) ill. Diaz (58.) Lemos (59.)
Kiállítás: – ill. –

Bátran játszott a Granada a Celta ellen, de a vendég csapat ha egy kicsivel is, de jobb volt. Az első helyzet azonban a hazaiak nevéhez fűződött, amikor Ponce lövésénél hatalmasat védett Alvarez. Nagyobb fokozatra kapcsolt ezután a Celta, és a 23. percben meg is szerezték az első gólt. Egy rossz kirúgás után Beauvue szerezte meg a labdát, majd Jozabed elé passzolt, aki a kapus felett átemelve a kapuba juttatta a játékszert. A 40. percben Ponce egyenlíthetett volna, de a védők még az utolsó pillanatban odaértek, és blokkolták a kapu jobb oldala felé tartó lövést.

A második félidőre már nagyon feljavult a Granada, de egyáltalán nem volt szerencséjük. Az 56. percben megint Ponce mutatta magát, de a védők ismét lefülelték a próbálkozását. Ugyanez történt a 61. perces próbálkozásával is. A 68. percben Wakasa már a kapufát találta el. Hiába játszottak sokkal jobban a második játékrészben, az egyenlítés nem jött össze, sőt, még a Celta tudta növelni az előnyét a 73. percben. Marcelo Diaz  szerzett gólt szép lövésével a tizenhatoson kívülről, a labda pedig a lécről vágódott a hálóba. Itt nem tudott leállni a vendég csapat, és a harmadik góljukat is megszerezték a 76. percben. Bongonda lövése a kapufát találta telibe, a kipattanót viszont Beauvue értékesítette. Ezután már nem változott a meccs eredménye.