Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Harmadik lett a magyar világbajnok Szlovákiában

A szlovák bajnokság második fordulóját rendezték szombaton a Grafobal Group Golf Resortban. A szakolcai pályán Lengyel Béla a kijelölt rúgásszámnál (par) hárommal jobbat rúgva a képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhatott.

IMG_8578

Remekül szerepelt a magyar delegátus Szlovákiában

Tizenkét magyar játékos látogatott északi szomszédunkhoz, hogy pályára lépjen a szlovák bajnokság második fordulójában. Közülük legjobban Lengyel Béla (FTC Footgolf) teljesített, aki abszolút kategóriában a harmadik lett. Klubtársa, Németh Gábor negyedikként zárt, és még egy hole-in-onet is rúgott, a 15. szakaszon talált egy lövésből a lyukba. Rajtuk kívül még Kocsis Sándor (7.), Balázsi Csaba (8.) és Podusil György (9., mindhárom BFGT) fért be a legjobb tízbe.

A versenyt követően az első hivatalos footgolf világbajnok Lengyel Béla értékelt – “Shoutgun indítás volt, tehát mindenki egyszerre indult el. Egy vegyes flightba mentem, de szerencsémre a flightomban volt Papp Feri a Hole Huntersből akinek sokat köszönök így utólag is. A verseny jól indult, erősen kezdtem, koncentráltam és szerencsém is volt, ami nagyon fontos ha valaki jó eredményt szeretne elérni. A középső szakaszon volt egy kis hullámvölgy, de hála istennek kijöttem belőle és a végén mínusz hármas eredménnyel holtversenyben a második helyen zártam. Az ilyenkor szokásos 9-6-3-1 szabály alapján viszont harmadik helyre sorolóstam. Összességében jól éreztem magam, várom a folytatást.”

FullSizeRender-e1492360251259

Lengyel Béla (FTC Footgolf) harmadikként zárt