Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho tudja a siker titkát

A Manchester United nem tudott nyerni az első felvonásban az Anderlecht ellen. Idegenben 1:1-es döntetlent értek el. Az Old Traffordon kell bizonyítaniuk hazai közönség előtt, csütörtökön. José Mourinho elárulta, hogy ki kaphat kulcsszerepet a csapatban.

promo312543485

Wayne Rooney az utóbbi időben a partvonalra került. Sérülések nehezítették az életét, és ezért értékes játékperceket kellett kihagynia. A több, mint három hetes kényszerpihenő után Mourinho újra bevetheti őt. A Unitednek elég lenne egy 0:0-s döntetlen is, viszont kizárt dolog, hogy hazai közönség előtt be fog állni védekezni a csapat. A Vörös Ördögök viszont győzelemre fognak játszani, kizárt dolog az, hogy hazai publikum előtt ne adnának bele a mérkőzésbe mindent.

Mourinho elmondta, hogy Rooney az utóbbi időben keményen edz, és holnap láthatjuk majd őt az Old Traffordon a kezdő tizenegyben. Az egyenes kieséses szakaszban bármi megtörténhet, így a Vörös Ördögöknek szüksége lesz Rooney rutinjára.

Rooney visszatér a pályára holnap, viszont a Unitednek mellőznie kell három játékosát is. Phil Jones, Chris Smalling és Juan Mata is kénytelen lesz kihagyni a holnapi összecsapást.

kép: skysports.com

Nagy Gábor