Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pique reagált CR góljára – Ramos meg arra válaszolt

Nem is lenne a Barcelona egyik vezéregyénisége, ha néha napján nem piszkálna oda a nagy rivális Real Madridnak – most is így tett Gerard Pique, aki persze van már annyira rutinos, hogy eltüntesse a nyomokat és tegyen róla, hogy ne vádolhassák meg semmivel.

2500567ebacd894ada51989037e39df4

Mint ismeretes, a Real Madrid kedd este legyőzte hazai pályán a Bayern Münchent, tette mindezt egy hosszabbításos, fordulatos, vitatható bírói ítéletekkel tarkított összecsapáson. Az ESPN arra lett figyelmes, hogy Cristiano Ronaldo gólját követően a 76. percben Gerard Pique, a Barcelona sztárja egy jelzésértékű tweetet tett közzé:

A portugál fenomén találatát az általános vélekedés szerint nem kellett volna megadni, hiszen az érintett lesen állt. Erre jött a katalán reakció, a “…”-al. Pique rendre megragadja az alkalmat, ha kicsit alá lehet pirítani bármivel a rivális Real Madrid alá – most viszont válogatottbeli kollégája, Sergio Ramos megvédte csapatát.

“Vissza kéne néznie a PSG elleni meccset és megnézni, ugyanazt gondolja-e a bírókról, mint most.” – ezt már a Marca-nak nyilatkozta Ramos Pique-re reagálva.

Ezzel nyilván arra is utalt, hogy a Barcelona – ahogy gyakorlatilag minden más csapat – a múltban több alkalommal is volt már haszonélvezője ilyen és ehhez hasonló bírói bakiknak. Ettől függetlenül viszont Ramos azt is megemlítette, mindenképpen támogatná a videóbíró megjelenését.