A Real Madrid elutasította a Liverpool 50 milliós ajánlatát – sajtóhír

Az El Partidazo de Cope és az AS értesülése szerint az angol élvonalban szereplő Liverpool egy komoly 50 milliós ajánlattal jelentkezett be a Real Madrid egyik fiatal tehetségéért, azonban a királyi gárda azt elutasította.

marco-asensio-las-palmas-real-madrid-laliga_1e28y60gb3p8s16p2um3eb6it2

Egybehangzó spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madrid elutasította a Liverpool 50 millió eurós ajánlatát amit Marco Asensio megszerzéséért tettek a vörösök. A 21 éves spanyol válogatott támadó a keddi Bajnokok Ligája negyeddöntőjében gólpasszal és góllal segítette továbbjutáshoz csapatát a Bayern München ellen. A fiatal támadóért a jelenleg a PL-ben harmadik helyen álló Liverpool 50 millió eurót sem sajnálna, azonban a madridiak nem szívesen adnák el egyik legnagyobb tehetségüket,  mivel James Rodriguez esetleges távozása esetén több lehetőséget szán Zidane a 21 éves támadónak.

A madridiak fiatal tehetsége 2014-ben lett a királyi gárda játékosa, de előbb a Mallorca majd a Espanyol csapataiban szerepelt kölcsönben ahol összesen 36 mérkőzésen lépett pályára és hét gólig jutott. Az idei szezonban Zidane irányítása alatt a Real egyik felfedezettje lett és ezt a pályán is bizonyította több alkalommal is, minden sorozatot figyelembe véve 29 mérkőzésen 9 gólig jutott.

A 21 éves Asensio szerződése 2022-ig köti a fiatal támadót a Real Marid együtteséhez, a mértékadó transfermarkt portál pedig a játékos piaci értékét 15 millió euróra taksálja.