Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Buffon: “Nem gondoltam volna, hogy kapott gól nélkül zárjuk”

Szerda este rendezték meg a Bajnokok Ligájának negyeddöntőinek visszavágóit, ahol az egyik leginkább várt találkozó, a Juventus vendégszereplése volt Barcelonában. A meccs gól nélküli döntetlennel zárult így az olaszok jutottak tovább, hiszen az első összecsapáson a Juve, 3:0-s sikert aratott Messiék felett. Magáról a párharcról kérdezték a “zebrák” ikonját, Gianluigi Buffont.

a_075_ciambelli-champion170411_npgz8_gettyimageshungary_eza-1024x682

Aki őszintén elmondta, hogy nem számolt azzal, hogy két meccs alatt egyszer sem kell majd kivenni a hálójából a labdát.Bár talán mások sem gondolták így ezt elsőre, azonban a Juve védelme felőrölte az “MSN” minden tagját. A veterán kapus a Mediaset Premium-nak adott nyilatkoztatott a találkozó után:

“Eltekintve az eredményektől, a hitünk és a karakterünk, amivel hozzáálltunk a meccshez kiváló volt és komoly önbizalom erősítő.” – kezdte a Juve portása.

“Úgy gondoltam, hogy jó esélyünk van a továbbjutásra a 3:0-s eredmény miatt, de az őszintét megvallva nem gondoltam azt, hog a Camp Nouba kapott gól nélkül zárjuk. Amikor látod, hogy milyen támadókkal rendelkeznek úgy számolsz, hogy egy vagy kettő gólt biztosan kapsz.”

“Az, hogy megállítottuk a Barcelonát 180 percen keresztül azt jelenti, hogy nagyon masszívak vagyunk.”

Valóban nem éppen rossz referencia anyag ez a Juventusnak, hogy a híres támadósort így megtudta fogni, viszont most már előre kell tekinteniük, hiszen pénteken sorsolás, ahol olyan csapatokat kaphatnak, mint a Real Madrid, Monaco, vagy éppen az Atletico Madrid.

Szerző: Borbély Szabolcs