Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Burnley: Michael Keane távozik a szezon végén! – sajtóhír

A Sky Sports információi szerint a szezon végeztével távozik a Sean Dyche által irányított Burnley csapatától a 24 esztendős Michael Keane. Az angol válogatott hátvédet állítólag több együttes is szívesen a soraiban tudná…

Michael-Keane-583969

Michael Keane távozására már tavaly nyáron megvolt az esély, hiszen korábbi csapata, a Leicester City bejelentkezett érte, legalábbis a hírek szerint. Nos, azonban nagyon úgy fest, hogy idén bekövetkezik a váltás, hiszen a Sky Sports úgy értesült, kész elhagyni jelenlegi állomáshelyét. A 24 esztendős középhátvéd iránt állítólag olyan együttesek érdeklődnek, mint a Liverpool, az Everton, a Tottenham Hotspur és egykori csapata, a Manchester United.

Michael Keane 2014 nyara óta tartozik a Burnley kötelékébe. A klubhoz először kölcsönbe került, majd röpke fél év után végleg szerződtették a Manchester Unitedtól. A csapat színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 106 találkozón jutott szóhoz. Az angol válogatottban idén mutatkozhatott be, Gareth Southgate a németek elleni barátságos meccsen illetve a litvánok elleni világbajnoki selejtezőn szavazott a számára bizalmat. Jelenlegi együtteséhez egyébként 2018 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 12 millió euróra becsüli az átigazolási értékét.