Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kassai szerződést “hosszabbított” a királyiakkal

A német sajtó és a szurkolók továbbra sem tudja megbocsájtani Kassai bíráskodását. A legújabb akciójukban létrehoztak egy kamu Facebook profilt, ahol is a bíró bejelentette, meghosszabbította szerződését a Real Madriddal.

kassai - facebook - realFotó: Facebook (Kassai Viktor kamu oldal)

“Liebe Sportfreunde, mit stolz kann und möchte ich euch verkünden, dass ich meinen Vertrag bei Real Madrid um 2 Jahre bis 2022 verlängert habe. Ausschlaggebend für Perez war meine Leistung gestern. Für mich persönlich ist dies eine Herzensangelegenheit gewesen.”

Ami magyar fordításban a következőt jelenti:

„Kedves barátaim, büszkén jelentem be, hogy két évvel (2022-ig) meghosszabbítottam a szerződésemet a Real Madriddal. Perez elnök számára döntő érv volt a tegnapi teljesítményem, én pedig szívügyemként kezelem”- olvasható közleményben, melyhez még fényképet is mellékeltek.

Korábban a bíró nevében a következőket írták: „Aludtam rá egyet, és igazatok van, követtünk el hibákat. Nem adtam büntetőt a Bayernnek.”

Már szerepelt az is az oldalon, hogy Uli Hoennes húszezer eurót kínált, de azt vissza utasította, ugyanis Sergio Ramosék negyvenet, s a meccs után még bordélyházba is elvitték.

Íme a Facebook oldal:

https://www.facebook.com/Viktor-Kassai-646796742182800/

Ez pedig egy másik:

https://www.facebook.com/Viktor-Kassai-1308507475869938/?ref=br_rs

Endrődi Dávid