Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Matuidi távozna a szezon végén! – lapértesülés

A Le Parisien információi szerint Blaise Matuidi a szezon végeztével szeretné elhagyni a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germaint. A rutinos középpályás könnyen lehet, hogy a nyártól a Premier League-ben folytatja pályafutását…

Arsenal FC v Paris Saint-Germain - UEFA Champions League

Blaise Matuidi már tavaly nyáron közel állt a klubváltáshoz, a Massimiliano Allegri által irányított Juventus állítólag nagyon közel volt ahhoz, hogy megszerezze a francia futballistát, ám az üzlet végül nem jött létre. Nos, könnyen meglehet, idén már összejön neki a váltás, viszont nem Olaszország, hanem Anglia fele veheti az irányt. Matuidi iránt a hírek szerint a Manchester United és a Chelsea is érdeklődést mutat. 

Blaise Matuidi az aktuális idényben ezidáig minden frontot egybe véve 45 találkozón jutott szóhoz, melyek során 6 alkalommal volt eredményes illetve 4 gólpasszt osztott ki a társai között. Jelenlegi állomáshelyéhez egyébként 2018 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 30 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

Németh Boldizsár