Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Őrült összeget fizetne az MU a brazilért! – Sajtóhír

Sajtóértesülések szerint a Manchester United a nyáron kész “bankot robbantani” a Paris-Saint Germain brazil válogatott hátvédjének, Marquinhos-nak a megszerzéséért.

(Kép: goal.com)

A világfutball egyik legnagyobb tehetségének tartott belső védőjére vetheti ki a hálóját az angol Manchester Untied. A “vörös ördögök” ugyanis a hírek szerint szívesen átigazolnák a Paris-Saint Germain ígéretes játékosát, Marquinhost. A 22 esztendős brazil mostanra mind hazája válogatottjában, mind a párizsi sztárklubnál alapemberré vált, így igencsak mélyre kellene a zsebében nyúlnia az MU-nak, ha komolyan gondolják Marquinhos szerződtetését. A goal.com értesülései szerint 70 millió euró körüli összeggel kellene előrukkolnia az angoloknak ahhoz, hogy a franciák gondolkodóba essenek.

Az említett futballal foglakozó szakportálnál felhívják a figyelmet arra is, hogy az MU esélyeit növelheti, hogy a francia fővárosban 2 évig még élő szerződéssel bíró brazil és a klub között az elmúlt nyáron megszakadtak a szerződéshosszabbításról szóló tárgylások a játékos magas fizetési igényei miatt.
Ismerve az MU financiális helyzetét, a korábbi AS Roma-futballista vélhetően jobban kereshetne a szigetországban. Ráadásul Marquinhos esetleges távozásának esélyét tovább növeli, hogy a játékos édesapja és egyben ügynöke, Marcos Barros a következőket mondta a goal.com megkeresésére fia párizsi helyzetéről: “Ez nem csak a pénzről szól! A PSG-nek meg kellene mutatnia, hogy mennyire is tartják fontos játékosnak Marquinhost, és mennyire számítanak rá kulcsjátékosként a jövőben!